Nationale Business Meeting 2020

Friday, 20 November

20 November 2020 zal De Kring Barcelona, in navolging op het succesvolle event in Valencia van 2018, de eerste online editie van de Nationale Business Meeting 2020 organiseren. Het evenement zal in het teken staan van ondernemerschap met in het programma een inspirende keynote, de uitreiking van de prijzen voor Beste Nederlandse Ondernemer in Spanje en Beste Nederlandse Starter in Spanje door Zijner Majesteits Ambassadeur te Madrid en uiteraard is er mogelijkheid tot netwerken.

Initieel zou de NBM 2020 in Hotel Melia te Sitges georganiseerd worden, echter door de huidige Covid-19 regels gaat het event digitaal! We bieden iedereen de unieke kans om op in contact te komen met het brede netwerk van Nederlandse ondernemers in Spanje middels dit virtuele evenement. De Nederlandse Business Meeting biedt ondernemers daarmee een unieke gelegenheid om bekendheid te genereren bij de Nederlandse Business Communities in heel Spanje.

Het zal een mooi event worden met deelnemers van alle Nederlandse Business Clubs uit Spanje, een welkomstwoord door Ambassadeur Jan Versteeg (inmiddels een celebrity onder de Nederlandse gemeenschap in Spanje), een mooie prijsuitreiking voor Beste Nederlandse Ondernemer en Beste Nederlandse Starter en een Special Awards. And last but zeker not least onze keynote spreker: Oud-Premier Prof. Dr. Jan Peter Balkenende.

Behalve de inspirerende keynote en de showcase van succesvolle medeondernemers, bevat het programma van deze virtuele meeting een belangrijk netwerk element waarbij vooraf reeds gelinkt kan worden met mededeelnemers, maar ook tijdens het event bestaat de mogelijkheid om door middel van een netwerkcarrousel bestaande persoonlijke en zakelijke contacten tussen Nederlandstalige ondernemers in Spanje te verstevigen c.q. nieuwe contacten op te bouwen.

PROGRAMMA
17:30 Opening door Voorzitter De Kring Lotte Engels

17:35 Woord van Welkom door Ambassadeur Jan Versteeg

17:45 Uitreiking Nederlandse Ondernemers Prijs

18:00 Woord aan de Winnaars

18:10 Keynote door Oud-Premier Prof. Dr. Jan Peter Balkenende + Q&A

19:00 Netwerk Carrousel

19:25 Afsluiting

 

Als jij je hebt ingeschreven mag je automatisch meedoen in de stemming voor Beste Nederlandse Ondernemer en Beste Nederlanse Starter, krijg je toegang tot de App met alle deelnemers en bedrijven en een overzicht van alle prijsgenomineerden.

Schrijf je gratis in!