Over De Kring

De Kring Nederlands Bedrijfsleven Barcelona is in 1969 opgericht en groeide al snel uit tot een van de meest dynamische internationale bedrijfsverenigingen in Spanje. Op dit moment telt De Kring zo’n zestigtal leden.

.

Inspirerende Ontmoetingen: Het Kring Netwerk

De Kring vormt al meer dan 50 jaar dé ontmoetingsplaats voor Nederlandstalige ondernemers, professionals, managers, CEO’s en directeuren die gevestigd zijn Barcelona en omstreken. Iedere derde dinsdag van de maand is Kring Avond. Ben je op zoek naar nieuwe contacten,  wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in het lokale en internationale bedrijfsleven? Of van tijd tot tijd onder het genot van een hapje en een drankje ervaringen uitwisselen met andere Nederlanders die hier wonen en werken? Dan ben je bij De Kring aan het juiste adres.

Inspirerende Spreker: Van politiek tot sport

De afgelopen jaren kregen we onder meer een unieke kijk op de uitdagingen binnen de Europese Unie door Europarlementariër Guy Verhofstadt en topman van La Caixa bank Jordi Gual. Topontwerper Piet Hein Eek deed uit de doeken hoe hij zichzelf in zijn branche als merk wist te positioneren en Herman Wijffels inspireerde ons op het vlak van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Bijzondere locaties: de stad ontdekken

Door middel van wisselende venues laten we onze leden telkens nieuwe en inspirerende plekken in de stad zien. Het afgelopen jaar waren we onder meer te vinden in Sir Victor hotel, Camp Nou,  Círculo del Liceo, en we vierden ons 50-jarig bestaan in het prachtige restaurant Mirablau aan de voet van de Tibidabo.

De Voordelen op een Rij

  • Zo’n 60 leden met jarenlange ervaring in Spanje
  • Professionals uit uiteenlopende sectoren
  • Open, toegankelijke sfeer
  • Inspirerende (lokale & internationale) sprekers
  • Nieuwe locaties ontdekken in en rondom Barcelona
  • Bedrijfsbezoeken
  • Contacten met lokale en regionale overheid
  • Toegang tot andere Nederlandse business clubs in Spanje