Richard van Vliet RA

Jury Accountant Nederlandse Ondernemersprijs Spanje

Secretaris Dutch Business Club Madrid

Partner Ernst & Young, S.L. (EY)

Meer dan 20 jaar ervaring als Register Accountant bij EY (Ernst & Young), de eerste 5 jaar in Nederland en sinds 2003 in Madrid, waar ik sindsdien woon samen met mijn Spaanse vrouw en 2 dochters van 15 en 12.

Binnen EY ben ik eindverantwoordelijk en onderteken ik accountansverklaringen voor grote, internationale, ondernemingen zoals Solaria, Teka, Airbus en Siemens. Daarnaast heb ik ook MBK bedrijven en start-ups als klant. Zeker voor deze laatste categorie vind ik het prachtig om deze bedrijven te kunnen adviseren in hun groeiproces en ondernemerschap. Ik leer nog elke dag van de DGA´s en CEO´s van deze ondernemingen. Ook coordineer ik binnen EY diverse programa´s gericht op het ondersteunen/adviseren van ondernemers. De jaarlijkse uitreiking van de “EY Entrepreneur Of the Year” prijs is daar een goed voorbeeld van.

In mijn vrije tijd houd ik vooral van reizen en tijd doorbrengen met mijn gezin en familie. Wat betreft sport, was ik ooit een vrij getalenteerde tennisser maar dat niveau haal ik tegenwoordig, met 1 uurtje op zondag, niet meer.

Voor meer informatie kunt u mijn linkedin profiel bekiijken