Koert Grever

Zou je jezelf en je onderneming willen voorstellen?

Duurzame Groei en Impact >> SustainabilityUp!  – Koert Grever

Onlangs op het Jeugdjournaal: De Forest Green Rovers uit Engeland is de groenste club van de wereld. De spelers eten geen vlees, maar vegaburgers en groentewraps. De shirts zijn gemaakt van gerecycled plastic en koffieprut. En de spelersbus is natuurlijk elektrisch. Een echte “groene kampioen”. Uit de NRC: Duurzaam voetbal. Drie voetbalclubs met groene shirts voelen zich aangemoedigd sneller te verduurzamen. „Er is maar één planeet en als die verdwijnt, is er geen voetbal meer en dus ook geen Real Betis.” aldus Ramón Alarcón Rubiales, directeur Real Betis. Gisteren op BNR: “Hoe maak je van negen bedrijven één bedrijf?”, een interview met Mark Keur, directeur van Vebego Cleaning Services. Kern van zijn betoog: wij zijn geen schoonmaakbedrijf, maar een “IMPACT” – bedrijf, wij staan voor betekenisvol werk, dat onze medewerkers helpt een meer betekenisvol leven te leiden.

Wil je van jouw bedrijf ook een “Groene Kampioen” maken ? Heb je de ambitie om niet alleen je business maar ook je IMPACT te vergroten, maar je weet niet goed hoe of je denkt dat jouw markt daar niet “geschikt” voor is ?

Doe de SustainabiltyUp Impact Scan en samen kijken we hoe duurzame groei en impact te realiseren ! SustainabilityUp ! B.Partners for Impact

Waarom ben jij lid geworden van de Kring en wat breng jij de Kring?

Na een aantal jaren in Zaragoza en Madrid gewoond en gewerkt te hebben, kwamen we in 2005 naar Barcelona. In Madrid was mijn enige Nederlandse “actie” zonder uitnodiging bij de ambassadeur thuis op een receptie te verschijnen. In Barcelona wilde ik dat graag anders doen en ben vrijwel meteen lid geworden van de Kring, één van mijn beste beslissingen ! Bovendien weet de Kring elke keer weer te verrassen met nieuwe mensen, sprekers en locaties ! In mijn vorige rol bij IESE Business School, als verantwoordelijke voor de International Executive Programs, vond ik het erg leuk sponsor van de Kring te kunnen zijn. Tijd om te bedenken wat ik nú zou kunnen bijdragen.

Heb je nog een boodschap voor de overige Kring leden?

Stem met je voeten ! De Kring floreert dankzij een geweldig bestuur, dat met tomeloze inzet het elke maand weer voor elkaar krijgt de leden te motiveren, te verbinden en het “Kring gevoel” te creëren. Zorg dat je erbij bent !

 

 

 

 

 

SustainabilityUp!