Koen Hoogteijling

Zou je jezelf even willen voorstellen?

Mijn naam is Koen Hoogteijling, 33 jaar, getrouwd met Laia en trotse vader van een dochter van 1.5 jaar oud. Sinds ruim 5 jaar met veel plezier woonachtig in (regio) Barcelona. Sinds ik Spanje ben geland ben ik werkzaam bij HP in Sant Cugat, waar ik als teamleider in de Supply Chain werk. Wij beheren het ‘order-to-cash’ proces voor de directe klanten in de Noord-Europese markt.

Daarnaast ben ik half jaar geleden terecht gekomen in het bestuur van de Kring en mag ik, samen met een geweldige club mensen, meedenken en bijdragen aan de organisatie van de Kring-activiteiten. Een uitdaging in deze Corona-tijd, maar gelukkig lijkt het erop dat we langzaam weer ‘back-to-normal’ kunnen gaan.

In mijn vrije tijd ben ik het liefst in beweging; o.a. padel, hardlopen en mountainbiken houdt mij bezig. Ook geniet ik graag met mijn gezinnetje van al het moois wat deze regio te bieden heeft qua natuur, cultuur en uiteraard op culinair gebied.

Sinds wanneer ben je lid van de Kring en wat heeft de Kring jou gebracht?

Ik ben sinds 2019 lid van de Kring na geïntroduceerd te zijn door oud-collega Araba en werd gelijk enthousiast! Een interessante spreker, mooie locatie en inspirerende leden: een perfecte mix voor een mooie avond.

De events brengen mij naast contacten ook altijd nieuwe inzichten en ideeën; zowel door de sprekers als de gesprekken met de leden. Binnen de Kring zit veel ‘Spanje’ ervaring in de meeste uiteenlopende sectoren, wat altijd van pas kan komen. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en ervaringen, iets wat mijn horizon verbreedt. Het is daarnaast eigenlijk ook wel heerlijk om af en toe weer eens ‘onder de Nederlanders te zijn’ en in je eigen taal van gedachten te wisselen.

Heb je nog een boodschap voor de overige Kring leden?

Allereerst zou ik tegen meelezende niet-leden willen zeggen; laat je introduceren en word lid! De Kring is absoluut geen ‘stoffige-oude-mannen-club’ en helpt je echt om een betrouwbaar netwerk op te bouwen wat je op zakelijk of persoonlijk vlak verder kan helpen.

Voor de leden, houd de nieuwsbrieven in de gaten want er komen dit jaar nog een paar zeer interessante events aan! Ik hoop jullie dan ook snel te spreken. Fins Aviat!