Baer Jonkers

Zou je jezelf en je onderneming even willen voorstellen?

Mijn naam is Baer Jonkers. Ik ben geboren en getogen in het Limburgse Venlo maar vertrok voor mijn studie Klinische Psychologie naar Amsterdam. Daar heb ik 15 jaar gewoon, en sinds februari 2020 woon ik nu in Barcelona samen met mijn vrouw en twee kinderen. Het eerste deel van mijn carrière heb ik gewerkt als psycholoog in de specialistische GGZ. Ik behandelde mensen met angststoornissen, depressie, ADHD, persoonlijkheidsstoornissen en PTSS. Daarna heb ik mij omgeschoold in management bedrijfsvoering in de zorg. De laatste jaren zie ik geen patiënten meer en houd ik me vooral bezig met het opzetten van internationale teams van zorgprofessionals, zowel in Nederland als in Spanje. Naast mijn werk hou ik er van om tijd door te brengen met mijn gezin hier in Spanje, scubadiving, kickboksen en muziek. Op dit moment zet ik hier in Barcelona een nieuwe Mental Health organisatie op: Mentevital.

Waarom ben je lid geworden van De Kring?

Ik ken De Kring al langer, maar nu ik ook hier in Spanje me professioneel aan het vestigen ben leek het me het juiste moment om mijn netwerk verder uit te breiden. En waar beter beginnen dan bij De Kring! Maar ook om van anderen te leren en ervaringen uit te wisselen.

Heb je nog een boodschap voor de overige Kring leden?

Ik kijk er naar uit om alle andere leden te ontmoeten tijdens een event. Maar ik ben altijd in voor een kop koffie om naders kennis te maken dus schroom niet om me een berichtje te sturen!

Mentevital