Araba Strampel

Zou je jezelf en je onderneming even willen voorstellen?
Ik werk als Deputy Representative bij het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Barcelona. NBSO Barcelona is onderdeel van het economisch netwerk van de Nederlandse Overheid in Spanje, gericht op de regio’s Catalonië en Aragon. We werken nauw samen met onze collega’s van de Ambassade in Madrid, RVO en de Ministeries in Den Haag. Als handelskantoor hebben wij als doel het ondersteunen van Nederlandse bedrijven met ambities op de Spaanse markt. Zo helpen wij bedrijven met marktinformatie, lokale contacten, het vinden van zakenpartners en begeleiden wij Nederlandse delegaties tijdens beurzen. De services die het NBSO bedrijven biedt zijn volledig gesubsidieerd door de Nederlandse overheid.

Waarom ben je lid geworden van De Kring?
Ik ben lid van de Kring geworden omdat dit een goede manier is om een lokaal netwerk op te bouwen, waar ik voor mijn werk al veel gebruik van heb kunnen maken. Daarnaast zijn de evenementen die worden georganiseerd natuurlijk erg leuk om bij te wonen en zoals de slogan luidt, “met de Kring zie je nog eens wat en kom je nog eens ergens”.

Heb je nog een boodschap voor de overige Kring leden?
Ook al is ons voornaamste doel het ondersteunen van Nederlandse bedrijven, zijn wij er ook voor de Nederlandse ondernemer in Spanje. Mochten wij om die reden iemand van jullie van dienst kunnen zijn dan nodigen we jullie van harte uit voor een koffie bij ons kantoor aan de Avinguda Diagonal 611.

NBSO