Annebeth Vis

1. Zou je jezelf en je onderneming even willen voorstellen?

Ik ben Annebeth Vis en als local, content creator en ondernemer is Barcelona mijn allergrootste passie. Het is mijn missie om iedere Barcelona-ervaring nóg leuker te maken. Dat doe ik door mijn tips en kennis van de stad te delen op mijn online platform Barcelonatips.nl en door middel van mijn diensten.

2. Waarom ben je lid van de Kring en wat heeft de Kring jou gebracht?

Ik ben al ruim tien jaar lid van De Kring om verschillende redenen. Allereerst ben ik nieuwsgierig van aard en de bijeenkomsten zijn een uitstekende manier om een kijkje in de keuken bij andere ondernemers, bedrijven en instellingen te krijgen. Daarnaast heb ik door De Kring een nog interessanter netwerk in Barcelona kunnen opbouwen én ik vind het een groot pluspunt dat je met De Kring op plekken komt, waar je normaal gesproken niet zo snel zou komen. Naast mijn lidmaatschap bij De Kring ben ik ook jurylid voor de Nederlandse Ondernemers- en Managers Prijs in Spanje. De volgende editie vindt plaats in 2024 in Valencia.

3. Heb je nog een boodschap voor de overige Kring leden?

Ik beschik over een breed netwerk van Nederlandstaligen in Barcelona en mijn bereik binnen de Nederlandstalige gemeenschap is groot. Daarnaast heb ik veel kennis over de stad, dus mocht je op zoek zijn naar dé tip voor een avondje uit, een goed hotel, een fijn restaurant…. Mijn business is grotendeels online, maar offline verzorg ik ook fiets- en wandeltours of groepsprogramma’s op maat.

Mocht je iets willen weten over Barcelona, grote kans dat je het op mijn websites kunt vinden: Barcelonatips.nl (Nederlands) en Barcelonatipsbylocals.com (Engels). En als je op social media zit: volg mij op Instagram voor je dagelijkse dosis Barcelona.

 

 

 

Barcelona Tips