EXCLUSIEVE NEDERLANDSE VIP ARRANGEMENTEN VOOR DE F1 VAN SPANJE

2 jaar geleden

Wilt u de GP van Spanje volgen vanaf een unieke plek op het circuit en genieten van een compleet hospitality pakket: boek dan één van de exclusieve VIP arrangementen.

Visitgrandprix heeft een 3-jarig contract afgesloten met Circuit Catalunya voor het aanbieden van een tweetal VIP arrangementen.

  • ¨El Mirador¨ is een VIP arrangement dat dit jaar speciaal is ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Het arrangement biedt een vierdaagse reis inclusief vlucht, hotel en fully catered verblijf op het circuit tijdens de racedagen. De F1 trainingen en race zijn te volgen vanaf ¨El Mirador¨ een verhoogd deck met zit- en lounge plaatsen aan het einde van het rechte stuk van het circuit. Door de ligging heeft u een spectaculair 360° uitzicht op het circuit.  Deze hotspot is exclusief en daartoe enkel toegankelijk voor de deelnemers aan het ¨El Mirador¨ arrangement.
  • ¨The Orange Village is de tweede optie en is gelegen in de laatste bocht vóór het rechte stuk van het circuit. Bezoekers hebben een zitplek op de H tribune en maken gebruiken van de hospitality zone ¨The Orange Village¨.  Food & Drinks zijn inclusief en er is een parkeerplaats direct bij de ingang. De locatie is zeer sfeervol en men heeft een spectaculair uitzicht op het circuit. Tickets zijn niet op naam, daarom ideaal voor bedrijven om met verschillende klanten het circuit te bezoeken gedurende 2 dagen. Vluchten en hotels zijn op verzoek bij te boeken.

Beide arrangementen bieden het volgende:

  • Hospitality: Exclusieve catering en geheel verzorgde experience op een unieke locatie!
  • Ontvangst: Welkomstparty op een spectaculaire locatie in Barcelona incl. hapjes en drankjes voor een perfecte kennismaking met de stad
  • Organisatie: Nederlandse local hosts voor tips en vragen + Uitgewerkt programma + F1 poule met mooi prijzen.

Extra’s bij het ¨El Mirador¨ arrangement:

  • Vlucht: Charter vanuit Rotterdam The Hague Airport op vrijdagochtend en terugvlucht op maandag.
  • Verblijf: Zorgvuldig geselecteerde 4*+ hotels incl. ontbijt in het centrum van Barcelona met transfer naar het circuit en terug.
  • Afterparty: Na een spectaculaire race hebben we de hotspot van de haven van Barcelona geserveerd voor een spectaculaire afterparty! Terwijl de keuken van GO Beach Club heerlijke hapjes serveert, zorgt onze DJ voor een onvergetelijke avond!

Méér info is te vinden via de website waar ook de boekingen gedaan kunnen worden: www.visitgrandprix.com of stuur een email aan sales@visitgrandprix.com.