Villa del Arte met Willem van Weeghel en de Piano Oyster Bar

Thursday, 23 May

Aanmelden

Programma

Ons volgende event met als thema kunst vindt plaats op 23 mei in Villa del Arte! Deze prachtige gallerij is in 1999 opgericht door Nederlandse ondernemer Bert van Zetten en zijn socios Marcel en Jutta Huisman. Villa del Arte vertegenwoordigt meer dan 50 nationale en internationale kunstenaars, tentoongesteld in vier galerijen in Barcelona en Amsterdam. We nodigen jullie voor het event van harte uit bij de gallerij op de begane grond van het Hotel Mandarin Oriental.

Vanaf 19.30 uur worden jullie verwelkomd met een copa de bienvenida en een oester* om de avond feestelijk te beginnen. Daarna gaan we verder genieten van het uitgebreide muzikaal repertoire van de Piano Oyster Bar; van swing tot twist, van chanson tot rock ’n roll, van Napels tot New Orleans, met een heerlijke cocktail erbij.

Om 20.30 uur zal kunstenaar Willem van Weeghel ons meenemen in de wereld van zijn kinetische kunstobjecten en het verhaal hierachter delen. Zijn werken zijn gekenmerkt door simpele vormen die door beweging talloze veranderende structuren als resultaat hebben, zoals bij dansers die een complexe choreografie uitvoeren. Zelf zegt hij over zijn werk het volgende: “Beweging is het centrale middel van uiting in mijn werk. De veranderende structuren lijken te bewegen in het overgangsgebied tussen chaos en orde, tussen variëteit en uniformiteit, tussen wisselvalligheid en consistentie, als een verzoening van tegengestelden.”

Na deze interactieve presentatie genieten we weer verder van de Piano Bar, terwijl we de avond vieren temidden van kunst en gezelligheid.

* Dit keer willen we jullie een andere culinaire ervaring bieden met de verfijnde smaak van oesters om de avond compleet te maken. We geloven dat deze delicatesse perfect past bij de sfeer van het evenement en bij Villa del Arte. We hopen dat jullie net zo zullen genieten van deze bijzondere culinaire traktatie als van de prachtige kunstwerken van Willem van Weeghel en van de andere kunstenaars.