Ken je Kring Live Editie

Thursday, 17 November

Nabeschouwing

Door Koen Hoogteijling

Interactie met andere leden is een belangrijke reden voor veel mensen om lid te zijn van de Kring. Om van elkaars ervaringen te leren, ideeën uit te wisselen of elkaar op een andere manier verder te kunnen helpen. Maar wat doen die leden van de Kring eigenlijk allemaal? En wie zijn toch die nieuwe leden?

Om elkaar beter te leren kennen kregen alle leden in dit event elk precies 1 minuut de tijd om zichzelf en hun bedrijf te pitchen aan de andere leden. Onze gewaarde sponsoren kregen hierbij uiteraard wat ruimer de tijd.

Van advocaat tot analist, van fashion tot finance en van tech tot talentwerving: het bleek maar weer hoe ongelofelijk divers ons ledenbestand is. De één starter, de ander een doorgewinterde ondernemer. De gemene deler was de gedrevenheid voor het ondernemerschap wat de ruim 40 sprekers lieten zien. Sommigen hielden hun pitch keurig binnen de minuut, maar velen hadden het liefst uren over hun passie willen spreken. De bel maakte hier na precies 1 minuut echter abrupt een einde aan.

Dit alles vond plaats in the Social Hub in hartje Poble Nou, waar het voormalig Student Hotel is omgebouwd tot een prachtige pand waar digitale nomaden, studenten en reizigers samenkomen. Er zijn hotelkamers, een co-working, restaurants, bar, een gym en zwembaden; kortom ideale plek om samen te komen en inspiratie op te doen. Bij de naborrel was er nog de gelegenheid voor de leden om rondgeleid te worden door deze bijzondere locatie. Met het hoofdkwartier in Nederland heeft de Social Club overigens ook nog een Nederlands tintje.

Extra bijzonder was dat dit evenement plaats vond onder het toeziend oog van ambassadeur Roel Nieuwenkamp. Hij kon hierdoor in één event kennismaken met de Kring en het diverse pallet aan leden, terwijl hij zelf ook zijn missie als ambassadeur kon toelichten aan de aanwezige leden. Ambassadeur Nieuwenkamp zal met zijn affiniteit en ervaring op het gebied van (internationaal) ondernemen ongetwijfeld van grote waarde zijn voor het netwerk van Nederlandse ondernemers en bedrijven in Spanje.

Al met al een door Eva strak geplande middag waarin elke minuut telde én inspireerde. De Kring kon zich presenteren aan elkaar, de ambassadeur en wellicht zelfs aan toekomstige leden?

Programma

Aanvang: 13:00 uur

Voor de zomerstop hebben we een enquête uitgezet onder de leden om feedback te verkrijgen over De Kring en haar events. Het sleutelwoord wat hier uit kwam was ‘interactie’.

Jullie willen meer interactie tussen leden en ook graag van alle leden weten wat ze doen. Vandaar dat we donderdag 17 november om 13.00 uur een Ken je Kring live event inclusief lunch houden. Elk aanwezig lid mag tijdens dit event 1 minuut zijn of haar bedrijf pitchen. Sponsoren krijgen 5 minuten de tijd.

Na afloop zal er genoeg tijd zijn om te netwerken en in gesprek te gaan met al die interessante personen ;). Dit is een uniek event om in no-time de Kring te leren kennen dus bring your friends!

Special guest: de nieuwe Nederlandse ambassadeur in Spanje Roel Nieuwenkamp.

Locatie: The Social Hub (voormalig The Student Hotel), C/ de Cristóbal de Moura, 49, Barcelona