Jose Coronado over TRAM Open Barcelona

Thursday, 19 May

Aanmelden

Programma

Aanvang 17:30 uur

Een aantal jaren geleden sprak Jose Coronado bij De Kring. Toendertijd was hij nog bezig met het opzetten van een internationaal rolstoeltoernooi. Inmiddels wordt dit toernooi (na onderbreking van de pandemie) voor de vierde keer gehouden. De wereldtop rolstoeltennis(t)ers zullen aanwezig zijn.

Donderdag 19 mei bezoeken we een wedstrijd van TRAM Open Barcelona. Jose Coronado is daarbij tevens de spreker van deze avond. Hij heeft een bijzonder verhaal. In 2007 heeft hij een motorongeluk gehad waardoor hij zijn ruggengraat beschadigde en een rolstoel tennisspeler werd. Een aantal jaar geleden heeft hij bedacht dit internationale tennis toernooi in Barcelona te hosten. Vanwege zijn blessure was hij in de gelegenheid om Johan Cruijff te ontmoeten, in contact te komen met de Johan Cruyff foundation en Johan Cruyff Institute en was hij daardoor in de gelegenheid een master in Sport Management te volgen. Voor zijn afstudeerproject presenteerde hij het plan voor dit tennis toernooi. In 2017 werd dit toernooi realiteit met behulp van de Johan Cruyff foundation, de sponsoring van TRAM en de samenwerking met Real Club de Polo. Het tennistoernooi, de presentatie en het diner zullen allen aldaar plaatsvinden.

Dit event en de spreker zijn op initiatief van lid en event sponsor Leon Bouma van Canon Business Center 22@ en met voorwoord van Sander Waare van de Johan Cruyff Foundation.

Programma:

  • 17.30 uur tenniswedstrijd TRAM Open Barcelona (er zullen hoogstwaarschijnlijk Nederlandse spelers zijn op dit tijdstip!)
  • 19.30 uur Inloop RC Polo
  • 20.00 uur Welkomstwoord presidenta en Sander Waare, Johan Cruyff Foundation
  • 20.15 uur Presentatie Jose Coronado, oprichter en directeur van TRAM Open Barcelona
  • 21.30 uur Diner

Locatie

Real Club de Polo. Av. Dr. Marañón, 19-31, 08028 Barcelona