ALV & Vincent Geers

Thursday, 19 January

Aanmelden niet meer mogelijk.

Aanmelden

Programma

Na de online ALV op dinsdag 10 januari zullen we op donderdag 19 januari samen proosten onder het genot van de voorstelling van stand-up comedian en tevens theatermaker & regisseur Vincent Geers, die dankzij ons lid Erik van Leeuwen naar Barcelona komt.

Na afloop van de voorstelling is er ook gelegenheid om een lidmaatschap af te sluiten, waarvan het tarief tijdens de ALV zal worden vastgesteld. In dit geval halen we de kosten voor dit event van het lidmaatschap tarief af.

Over Vincent Geers

Vincent Geers staat al vanaf 1999 op de planken en speelde onder andere op Lowlands, Amsterdam Comedy Festival en Laughing Matters Festival. Met zijn theatershows reisde hij de wereld over om te spelen voor Nederlandse expats in Tokyo, Jakarta, Hongkong en op Curaçao. In zijn prijzenkast schitteren onder andere de jury- en publieksprijs van Cameretten Daarnaast schrijft Vincent veel voor theater en tv. Zo schreef hij o.a. mee aan The Comedy Central Roast, Celebrity Stand-Up en is hij redactielid van het programma Dit Was Het Nieuws.

Programma

  • De ALV is op dinsdag 10 januari ONLINE om 20.30 uur.
  • De inloop voor Vincent Geers op donderdag 19 januari start om 20.30 uur in Restaurant El Foro

Locatie show Vincent Geers

Restaurant El Foro, Carrer de la Princesa, Barcelona