50 jarig Jubileum Kerstgala 2019

Thursday, 12 December

Nabeschouwing

Feestelijk eind van 50 jarig Jubileum De Kring tijdens Kerstgala

Op 12 december vierde de Kring haar jaarlijkse kerstdiner en deze keer was daarvoor de fantastische locatie van restaurant Mirabé uitgekozen, aan de voet van Tibidabo en op dusdanig hoog niveau dat het uitzicht ‘by night’ ronduit spectaculair was. Onder genot van fijne muziek kwamen de gasten, een kleine 65 leden en partners, bijeen om het jaar uit te luiden en te vieren dat dit het 50ste jaar van De Kring was.

 

Dat heuglijke feit werd nog even uitdrukkelijk te berde gebracht door de voorzitter, die aan het begin van het diner, na een kleine presentatie door de grafisch ontwerpers, het nieuwe Kring-logo presenteerde. In 2020 zal dit logo bij alle Kring-comunicatie geïntroduceerd gaan worden en op deze feestelijke avond werd het logo reeds vertoond in het gepresenteerde Kring Promo Filmpje (zonder geluid) en kregen alle aanwezige leden een pin met dit nieuwe logo uitgereikt.

 

Als eerste kregen de afscheidnemende bestuursleden Annemarie Roozendaal en Niels Bakker dit kleinood opgespeld. Annemarie en Niels hebben beiden jarenlang in het Kring bestuur hun stinkende best gedaan. Altijd zeer betrokken, zowel met het oog op het eerstvolgende evenement, als op de lange termijn. Hun inzet, initiatieven, goede smaak, kritisch vermogen en creatieve ideeën zullen zeker gemist worden, net als hun fantastische persoonlijkheden. We zullen ons er wel doorheen slaan maar goed… Annemarie, Niels, nogmaals ontzettend bedankt voor alles wat jullie voor de verenging hebben gedaan.

 

Ook werd een update gegeven over de aanstaande Nationale Business Meeting in *Mei. die in mei plaats zal vinden. Met Oud-Premier Prof. Dr. Jan Peter Balkenende als keynote spreker en interesse vanuit een Nederlandse nationale Tv-zender, wordt dit een event om niet te missen. Jury vertegenwoordigster vanuit De Kring Barcelona – Maurien Møller– enthousiasmeerde onze leden om zich in te schrijven voor de Nederlandse Ondernemersprijs in Spanje – welke tevens tijden de NBM zal worden uitgereikt.

 

Nadat de leden aldus op de hoogte waren gebracht, werd het tijd om te eten, te dansen en heel veel met elkaar te kletsen. Want ook daar *is was het kerstdiner natuurlijk voor bedoeld.

 

Het bestuur van de Kring wenst bij deze al haar leden hele Fijne Feestdagen en we hopen jullie in janurai weer te mogen begroeten bij de ALV

Programma

Spetterend zullen we het einde inluiden van ons jubileumjaar. We zullen 2019 glamorous afsluiten met een heus Gala, vol verrassingen, eten en aansluiten mag er gedanst worden! Dit alles onder het genot van een bedwelmend mooi uitzicht over onze prachtige stad Barcelona vanuit Restaurant Mirabe.

Vanaf 20:00 uur wordt je, en eventueel partner, feestelijk onthaald met een welkomstcocktail. Om 21:30 wordt een overheerlijk driegangenmenu geserveerd en zoals beloofd, zullen we de avond al dansend afsluiten. Om 01:30 gaan de lichten weer aan.

De avond zal muzikaal ondersteund worden door Acoustic Guiri Explosion. Een band gevormd in Barcelona met muzikanten, de naam zegt het al, uit het buitenland, die een mooie mix van jazz, swing & blues zullen spelen.