Marc Zwiers

Zou je jezelf en je onderneming even willen voorstellen?

Hallo allemaal! Ik ben Marc Zwiers, een Hollandse jongen die in 1972 uit de polder is opgebloeid. Sinds september 2023 ben ik neergestreken in Barcelona met mijn partner, Marleen. Dit is eigenlijk mijn tweede ronde hier, want tussen 2004 en 2006 heb ik ook al eens de Catalaanse zon mogen omarmen.

Als we onze zakelijke doelen hebben afgevinkt, zijn Marleen en ik van plan om een knus appartementje te scoren in Barcelona en een vrijstaand stulpje in de heuvels of misschien zelfs in de schaduw van de Pyreneeën. Met onze magische handjes, geboren uit een mix van talent en ervaring, hebben we al meerdere woningen omgetoverd van ‘klusproject’ naar ‘droomhuis’. Dus ja, we gaan voor de opknappertjes!

Op de professionele frontlinie ben ik druk bezig om het Nederlandse fatbike-merk STOER Bikes te laten schitteren in Spanje en Portugal. De eerste showroom is al geopend hier in Barcelona. Daarnaast geef ik meerdere bedrijven een duwtje in de rug om hun commerciële doelen te bereiken. Dat doe ik niet alleen met advies, maar ook door ze een steuntje in de rug te geven op het gebied van business development.

Waarom ben je lid geworden van de Kring?

Nou, ik was al bekend met het gezelschap vanuit een eerdere samenwerking. De sfeer is goed en ik ben altijd eager om bij te leren van de expertise van anderen.

Heb je nog een boodschap voor de overige Kring leden?

Mijn tip voor medeleden? Laat je niet beperken tot alleen de evenementen. Natuurlijk, ze zijn gezellig, leerzaam en goed georganiseerd, maar de kracht zit ‘m in de connectie. De Nederlandse ondernemersgeest is een power-up voor ons allemaal. De gesprekken die ik voer en waar ik deel van uitmaak zijn altijd inspirerend. Dus laten we elkaar niet alleen tijdens de meetings helpen, maar ook daarbuiten. Een extra stapje voor een ander zetten loont zich vaak dubbel en dwars terug.

STOER Bikes