Katinka van Cranenburgh

Zou je jezelf en je onderneming even willen voorstellen?

Sommigen van jullie kennen mij als bedrijfsconsultant maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat doe ik al jaren en nog steeds met veel plezier. Maar daarnaast, en dat is nog niet zo bekend, ben ik lichaamstherapeut bij ManuVision in Poblenou, Barcelona.

ManuVision is een combinatie van massage 💆‍♂️💆en ademhalingswerk, die ervoor zorgt dat je je ontspant 😇, dat lichamelijke en geestelijke klachten verminderen 👣🧠, en dat je meer verbinding voelt met je lichaam. Voor sommigen is het een must (bijvoorbeeld mensen met trauma of lichamelijke ongemakken), voor anderen een pittig cadeautje 🎁 aan jezelf. De verbetering ontstaat doordat er ruimte gecreëerd wordt in je lichaam (gewrichten, organen, drukpunten) waardoor emoties vrijkomen en verlichting plaatsvindt. Goed dus voor wie “iets op zijn lever heeft” 🤐, “gal wil spuwen” 😤 of “hartepijn” kent 💕.

Waarom ben je lid geworden van De Kring?

Omdat ik heel erg de behoefte voelde om onder Nederlanders te zijn. Ik wil niet meer terug naar Nederland verhuizen, maar ik kan meer mijzelf zijn in het Nederlands dan in het Spaans of Catalaans.

Heb je nog een boodschap voor de overige Kring leden?

Kringleden zijn misschien wel mijn beste klanten, ze opereren veelal uitsluitend met hun hoofd, hun hersenen, hun denken 🤔; alsof hun brein nooit stilstaat. Ze zijn alert 🧐, creatief en innovatief 🤓, en altijd uit op nieuwe business. Kortom, het kan niet anders dan dat ze ook de keerzijde van het zakendoen ervaren: druk, spanning, stress, pijn in de rug, last van de knieën, onrustige darmen of een burn-out 😳😕😔. Ontspannen kan goed bij Kringgelegenheden, maar je bereikt een heel ander niveau als je bij mij op de massagetafel ligt!

Graag verwelkom ik jullie bij ManuVision in Poblenou, in Calle Taulat 77.

Katinka 🙋‍♀️

☎️ 655131325

📧 katinkavc-at-yahoo.com