Brechje Gondrie

Zou je jezelf en je onderneming even willen voorstellen?

Mijn naam is Brechje Gondrie en ik woon sinds september 2019 in Barcelona. Geboren en getogen in Brabant, daarna in Nijmegen naar de universiteit gegaan en vervolgens naar Amsterdam verhuisd waar ik mijn eigen tassenlabel ALL-TIME FAVOURITES (ATF) heb opgezet. ATF is hét grote-tassen-label dat het leven van drukke on-the-go vrouwen vergemakkelijkt en vooral ook een stuk stylisher maakt. Van het schoolplein naar werk, via de supermarkt naar de gym en vanaf het vliegtuig in 1x door naar het strand, dat lukt haar allemaal op 1 dag dankzij een shopper van All-time Favourites. Onze slogan is niet voor niets: BAGS BIGGER THAN LIFE. Na het succesvol lanceren van mijn merk in Nederland en het vervolgens aan kwam op mijn management skills, werd al heel snel duidelijk dat mijn talent daar vooral niet ligt. Ik ben een sterke founder maar een slechte manager. Dus heb ik een sterke manager aangenomen om de Nederlandse markt te runnen en ben ik naar Barcelona verhuisd om mijn merk hier van de grond te krijgen. Dat was in 2020 nog knap lastig maar het vliegwiel lijkt aan het draaien geraakt en 2021 begint heel sterk. In maart 2021 ben ik ook begonnen de Duitse markt te veroveren. Niet alleen mijn tassen zijn groot, mijn ambities ook!

Waarom ben jij lid geworden van de Kring?

Ik ben lid geworden van De Kring na eerst wat te aarzelen. Het kwam in eerste instantie mij wat stoffig over en ik wist niet direct de toegevoegde waarde voor mij. Dat was me niet meteen duidelijk na een aantal keer geïntroduceerd te zijn geweest. En waar heb ik behoefte aan hier in Barcelona? Omdat ik vooral heel veel kennis nodig had van de Spaanse vrouwen, leek mij het lid worden van een Nederlandse club niet perse nodig. Maar toen ik vorige zomer een accute hernia kreeg en ik Ed belde, die mij doorverwees naar Koen, allebei leden van de Kring dacht ik: maar ho eens even…dus hier is dit netwerk dus óók goed voor. En toen ik na maanden wachten op mijn Spaanse advocaat met de oprichting van de Spaanse BV, ik nog steeds geen BV had en Ed mij opnieuw naar de juiste doorstuurde, Jeroen van Euroeconomics (ook lid van de Kring) dacht ik: NU WORD IK LID. Ook de persoonlijke benadering van Lotte naar mij, geen gepush maar arms-wide-open deed me beseffen dat het gewoon heel fijn is een netwerk te hebben van gelijkgestemden hier in Barcelona.

Wat breng jij de Kring en wat verwacht je van de Kring?

Ik breng sowieso gezelligheid en meer dan 20 jaar ervaring in fashion met me mee, mocht iemand daar behoefte aan hebben. Ik opereer alleen maar online en alleen B2C en weet daar veel vanaf. Dus als ik daar iemand mee kan helpen? Anytime! Mijn hobby’s zijn eten en drinken met goed gezelschap, dus dat neem ik ook altijd mee naar de Kring! En wat ik kom halen? Geen idee. Wat ik wel weet is dat áls ik iets nodig heb, ik altijd een beroep kan doen op deze mensen en dat is een goed gevoel!

Heb je nog een boodschap voor de overige Kring leden?

Benieuwd naar mijn tassenmerk? Kijk dan eens op https://alltimefavourites.nl/ en https://alltimefavourites.es/ dit zijn twee verschillende losstaande shops. En ook Duitsland doet dus mee: https://alltimefavourites.de/

All-time Favourites