Nederlandse Ondernemersprijs Spanje 2020

“Deelname aan de Ondernemersprijs was een boeiende en leuke ervaring, omdat ik daardoor weer eens op een heel andere wijze naar mijn eigen bedrijf heb gekeken. Bovendien heb ik heel veel leuke reacties gehad, wat heeft bijgedragen aan onze naamsbekendheid”.

Jeroen Oskam – Eigenaar/Oprichter EuroEconomics en finalist van de Nederlandse Ondernemers Prijs 2018

Nederlandse Ondernemers Prijs

Na het succes van de eerste editie van 2018, zullen in 2020 wederom de prijzen voor beste Nederlandse Ondernemer in Spanje en beste Nederlandse Starter in Spanje worden uitgereikt.

De Nederlandse Ondernemersprijs in Spanje en Nederlandse Startersprijs in Spanje is een initiatief van de Nederlandse Ambassade in Madrid in samenwerking met de Nederlandse Business Clubs in Spanje. De prijzen zullen worden uitgereikt tijdens de Nationale Business Meeting die op 20 November online gehouden zal worden.

Voorafgaand aan de Nationale Business meeting zal het publiek de gelegenheid krijgen haar stem uitbrengen en zo samen met de jury te bepalen wie de winnaars worden van de prijzen voor de beste Nederlandse ondernemer en starter (M/V). Daarnaast zal de jury de “Special Awards” toekennen aan kandidaten die uitblinken op een bepaald onderdeel, zoals talent, visie of duurzaamheid.

Genomineerden Nederlandse Ondernemersprijs Spanje 2020

Genomineerden Nederlandse Startersprijs Spanje 2020

Het reglement van de Nederlandse Ondernemersprijs Spanje 2020

Aanvullend reglement