Nationale Business Meeting 2020

20 November 2020 zal De Kring Barcelona, in navolging op het succesvolle event in Valencia van 2018, de eerste online editie van de Nationale Business Meeting 2020 organiseren. Het evenement zal in het teken staan van ondernemerschap met in het programma een inspirende keynote, de uitreiking van de prijzen voor Beste Nederlandse Ondernemer in Spanje en Beste Nederlandse Starter in Spanje door Zijner Majesteits Ambassadeur te Madrid en uiteraard is er mogelijkheid tot netwerken.

Initieel zou de NBM 2020 in Hotel Melia te Sitges georganiseerd worden, echter door de huidige Covid-19 regels gaat het event digitaal! We bieden iedereen de unieke kans om op in contact te komen met het brede netwerk van Nederlandse ondernemers in Spanje middels dit virtuele evenement. De Nederlandse Business Meeting biedt ondernemers daarmee een unieke gelegenheid om bekendheid te genereren bij de Nederlandse Business Communities in heel Spanje.

Behalve de inspirerende keynote en de showcase van succesvolle medeondernemers tijdens de prijsuitreiking, bevat het programma van deze virtuele meeting een belangrijk netwerk element waarbij vooraf reeds gelinkt kan worden met mededeelnemers, maar ook tijdens het event bestaat de mogelijkheid om door middel van een netwerkcarrousel bestaande persoonlijke en zakelijke contacten tussen Nederlandstalige ondernemers in Spanje te verstevigen c.q. nieuwe contacten op te bouwen.